In timpul unei descinderi in forta a politiei impotriva unor traficanti de droguri, ofiterul Fortelor Speciale Deaw (Dan Chupong) e martor la uciderea brutala a superiorului si prietenului sau, Puntakarn Ritdamrong (Sahaschai Chumrum), crima comisa la ordinul generalului Yang (Noppol Gomarachun), un cunoscut baron al drogurilor.
Yang este deferit justitiei, dar Deaw nu se mai simte in stare de a-si indeplini misiunea de politist dupa moartea prietenului sau si decide sa-si ia o pauza de la Fortele Speciale si s-o insoteasca pe sora lui Nui (Kessarin Ektawatkul), campioana taekwondo, si o echipa de atleti olimpici de elita, intr-o vizita intr-un mic sat situat langa granita.
La scurt timp dupa sosirea lor, satul e incercuit si facut prizonier de o armata de gherila inarmata cu proiectile nucleare, care cer eliberarea generalului Yang. Cu proiectilele indreptate spre Bangkok si cu timpul in defavoarea lor, totul depinde acum de Deaw, sora lui si colegii ei sportivi. Ei trebuie sa-si foloseasca talentele unice si deosebite de luptatori impotriva mercenarilor, inainte de a fi prea tarziu.