Termeni si Conditii

 

Termeni de utilizare

Disclaimer:

Mentionam ca sursele descrierilor sunt http://www.cinemarx.ro si http://www.cinemagia.ro.

Va informam ca linkurile care contin parti din filme au o scurta perioada in care ele sunt active (de la ora la zi, dupa care ele sunt sterse. Website-ul www.filme4all.com nu gazduieste nici un film, noi doar cautam si colectionam filme de pe internet, de aceea noi nu putem repara linkurile stricate. Tot ce putem face e sa gasim o copie pe alt site cu care sa il inlocuim pe cel stricat. Va rugam sa aveti rabdare si ne cerem scuze pentru incoveniente. www.filme4all.com este absolut legal si contine doar linkuri catre alte site-uri de pe internet: dump.ro, rapidshare.com, megaupload.com, dailymotion.com, myspace.com, ouou.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youku.com, youtube.com si altele. Noi nu gazduim sau uplodam nici un fisier video, media si nu suntem responsabili pentru acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect ce ar putea contine site-ul nostru. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Inainte de a avea acces la acest website trebuie sa luati la cunostinta si sa respectati regulile de mai jos:

Filmele prezente sunt furnizate pe proprie raspundere de catre utilizatorii inregistrati pe site. Administratorii site-ului filme4all.com (http://www.filme4all.com) nu pot fi trasi la raspundere pentru ceea ce posteaza sau desfasoara utilizatorii site-ului. Este interzisa folosirea acestui website pentru a distribui/adauga orice fel de materiale daca nu aveti drepturi legale asupra detinerii si transmiterii lui.

Orice reclamatie inainte sa ne contactati va fi considerata drept un abuz asupra site-ului nostru si vom cere despagubiri materiale.
Administratorii nu pot verifica continutul fisierelor existente pe site si urcate de utilizatori.
Conform Legii dreptului de autor, Art. 8 si Art. 10, preluarea oricaror date de pe acest site fara acordul scris al proprietarului site-ului, reprezinta o infractiune.

Introducere

Aceste filme sunt uploadate de diverse persoane, pe mai multe servere / site-uri de upload de pe net. Noi NU putem garanta integritatea filmelor, disponibilitatea acestora, sau alte astepcte legate de filme. Noi NU sustinem si suntem total impotriva pirateriei, asa ca daca doriti calitate, disponibilitate va recomandam cu cea mai mare caldura sa va CUMPARATI filmele.

Noi nu facem altceva decat sa promovam aceste filme, sa incercam sa convingem vizitatorii ca un film bun merita cumparat.

Mentionam ca websiteul este inca in constructie si de aceea va rugam sa aveti rabdare, vor fi mai multe filme, daca site-ul nu functioneaza cateva ore, nu va impacientati, va reveni cat mai curand posibil, inseamna ca se lucreaza !


Make a Free Website with Yola.